Fullmåne februari 2032

Fullmåne februari 2032 blir som fullast kl. 08:44 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 088 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för fullmåne februari 2032 i större städer världen över följer här nedan.

25 februari, 23:44 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 februari, 00:44 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 februari, 01:44 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 februari, 02:44 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 februari, 04:44 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 februari, 07:44 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 februari, 08:44 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 februari, 09:44 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 februari, 13:14 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 februari, 15:44 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 februari, 16:44 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 februari, 18:44 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar