Fullmåne mars 2033

Fullmåne mars 2033 blir som fullast kl. 02:38 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 711 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för fullmåne mars 2033 i större städer världen över följer här nedan.

15 mars, 18:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 mars, 19:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 mars, 20:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 mars, 21:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 mars, 22:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 mars, 01:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 mars, 02:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 mars, 03:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 mars, 07:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 mars, 09:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 mars, 10:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 mars, 12:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar