Fullmåne april 2034

Fullmåne april 2034 blir som fullast kl. 21:20 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 142 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne april 2034 i större städer världen över följer här nedan.

3 april, 12:20 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 april, 13:20 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 april, 14:20 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 april, 15:20 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 april, 16:20 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 april, 20:20 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 april, 21:20 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 april, 22:20 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 april, 00:50 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 april, 03:20 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 april, 04:20 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 april, 05:20 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar