Fullmåne juni 2034

Fullmåne juni 2034 blir som fullast kl. 05:56 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 586 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för fullmåne juni 2034 i större städer världen över följer här nedan.

1 juni, 20:56 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 juni, 21:56 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 juni, 22:56 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 juni, 23:56 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 juni, 00:56 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 juni, 04:56 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 juni, 05:56 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 juni, 06:56 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 juni, 09:26 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 juni, 11:56 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 juni, 12:56 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 juni, 13:56 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar