Fullmåne januari 2053

Fullmåne januari 2053 blir som fullast kl. 18:47 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 641 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för fullmåne januari 2053 i större städer världen över följer här nedan.

4 januari, 09:47 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 januari, 10:47 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 januari, 11:47 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 januari, 12:47 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 januari, 14:47 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 januari, 17:47 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 januari, 18:47 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 januari, 19:47 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 januari, 23:17 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 januari, 01:47 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 januari, 02:47 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 januari, 04:47 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar