Fullmåne maj 2053

Fullmåne maj 2053 blir som fullast kl. 21:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 389 065 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för fullmåne maj 2053 i större städer världen över följer här nedan.

2 maj, 12:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 maj, 13:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 maj, 14:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 maj, 15:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 maj, 17:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 maj, 20:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 maj, 21:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 maj, 22:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 maj, 01:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 maj, 04:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 maj, 05:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 maj, 07:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar