Månfaskalender November 2020

Kalenderen nedan visar samtliga månfaser för November 2020. Klicka på vilken dag som helst i månfaskalendern för att få detaljerad information för just den dagen. Vi har även mer information om Fullmåne och Nymåne i November 2020 inklusive exakta lokala tider.


Månens fulla rotation som sedd av NASAs Lunar Reconnaissance Orbiter.

Kommentarer

 • Liv Pedersen
  Tack för detta !
  Jag är alltså. Inte en robot!
  Lisa
  Hej igen, jag var lite för snabb där i min slutsats. Har tittat närmare på astro.com och hittat en annan tabell för hur månen går in i olika tecken.(Den jag syftade på tidigare förstår jag helt enkelt inte.) Till min lättnad stämmer den helt överens med den info som jag får från er sida. Jag ber er därför helt enkelt att bortse från min tidigare kommentar och fråga.
  Tack för en trevlig och informativ sida!
  Lisa
  Lisa Ibring
  Hej! Jag blev så glad när jag hittade den här sidan som hjälper mig att följa månens positioner. Jag är intresserad av astrologi så därför gillar jag extra mycket att jag kan utläsa när månen byter tecken. Jag följer även några astrologers sidor och läser med stort intresse om månen. I onsdags, 12/9, skulle månen gå in i Skorpionens tecken enligt era uppgifter. Men enligt astro.com så var månen kvar i vågen då och gick över till Skorpionen på torsdagskväll, 13/9. Informationen från astro.com utgår från Zurich. Min fråga är; vad stämmer? Det kan ju inte skilja ett helt dygn, om det nu skulle skilja något mellan t.ex. Stockholm och Zurich. Vilken tabell ska jag tro på?
  Med vänliga hälsningar från en nyfiken Lisa

Lämna en kommentar