Nymåne juni 2011

Nymåne juni 2011 blir som fullast kl. 23:03 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 247 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2011 i större städer världen över följer här nedan.

1 juni, 14:03 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 juni, 15:03 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 juni, 16:03 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 juni, 17:03 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 juni, 18:03 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 juni, 22:03 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 juni, 23:03 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 juni, 00:03 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 juni, 02:33 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 juni, 05:03 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 juni, 06:03 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 juni, 07:03 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar