Nymåne juli 2014

Nymåne juli 2014 blir som fullast kl. 00:43 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 120 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2014 i större städer världen över följer här nedan.

26 juli, 15:43 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 juli, 16:43 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 juli, 17:43 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 juli, 18:43 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 juli, 19:43 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 juli, 23:43 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 juli, 00:43 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 juli, 01:43 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 juli, 04:13 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 juli, 06:43 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 juli, 07:43 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 juli, 08:43 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar