Nymåne juni 2014

Nymåne juni 2014 blir som fullast kl. 10:11 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 943 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2014 i större städer världen över följer här nedan.

27 juni, 01:11 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 juni, 02:11 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 juni, 03:11 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 juni, 04:11 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 juni, 05:11 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

27 juni, 09:11 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

27 juni, 10:11 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

27 juni, 11:11 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

27 juni, 13:41 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

27 juni, 16:11 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 juni, 17:11 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 juni, 18:11 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar