Nymåne oktober 2014

Nymåne oktober 2014 blir som fullast kl. 23:56 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 587 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2014 i större städer världen över följer här nedan.

23 oktober, 14:56 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 oktober, 15:56 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 oktober, 16:56 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 oktober, 17:56 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 oktober, 19:56 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 oktober, 22:56 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 oktober, 23:56 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 oktober, 00:56 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

24 oktober, 03:26 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

24 oktober, 05:56 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 oktober, 06:56 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 oktober, 08:56 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar