Nymåne mars 2016

Nymåne mars 2016 blir som fullast kl. 02:56 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 371 388 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2016 i större städer världen över följer här nedan.

8 mars, 17:56 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 mars, 18:56 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 mars, 19:56 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 mars, 20:56 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 mars, 22:56 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 mars, 01:56 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 mars, 02:56 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 mars, 03:56 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 mars, 07:26 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

9 mars, 09:56 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

9 mars, 10:56 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

9 mars, 12:56 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar