Nymåne september 2016

Nymåne september 2016 blir som fullast kl. 11:05 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 382 954 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2016 i större städer världen över följer här nedan.

1 september, 02:05 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

1 september, 03:05 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

1 september, 04:05 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 september, 05:05 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 september, 06:05 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 september, 10:05 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 september, 11:05 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 september, 12:05 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 september, 14:35 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 september, 17:05 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 september, 18:05 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 september, 19:05 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar