Nymåne maj 2017

Nymåne maj 2017 blir som fullast kl. 21:46 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 543 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2017 i större städer världen över följer här nedan.

25 maj, 12:46 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

25 maj, 13:46 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

25 maj, 14:46 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

25 maj, 15:46 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

25 maj, 16:46 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

25 maj, 20:46 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

25 maj, 21:46 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

25 maj, 22:46 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 maj, 01:16 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 maj, 03:46 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 maj, 04:46 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 maj, 05:46 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar