Nymåne mars 2020

Nymåne mars 2020 blir som fullast kl. 10:30 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 403 384 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2020 i större städer världen över följer här nedan.

24 mars, 02:30 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 mars, 03:30 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 mars, 04:30 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 mars, 05:30 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 mars, 06:30 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

24 mars, 09:30 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

24 mars, 10:30 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 mars, 11:30 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

24 mars, 15:00 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

24 mars, 17:30 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 mars, 18:30 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 mars, 20:30 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar