Nymåne september 2020

Nymåne september 2020 blir som fullast kl. 13:01 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 922 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2020 i större städer världen över följer här nedan.

17 september, 04:01 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 september, 05:01 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 september, 06:01 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 september, 07:01 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 september, 08:01 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 september, 12:01 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 september, 13:01 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 september, 14:01 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 september, 16:31 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 september, 19:01 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 september, 20:01 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 september, 21:01 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar