Nymåne maj 2026

Nymåne maj 2026 blir som fullast kl. 22:03 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 366 456 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2026 i större städer världen över följer här nedan.

16 maj, 13:03 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

16 maj, 14:03 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

16 maj, 15:03 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

16 maj, 16:03 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

16 maj, 17:03 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 maj, 21:03 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 maj, 22:03 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 maj, 23:03 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 maj, 01:33 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 maj, 04:03 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 maj, 05:03 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 maj, 06:03 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar