Nymåne april 2027

Nymåne april 2027 blir som fullast kl. 01:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 393 835 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2027 i större städer världen över följer här nedan.

6 april, 16:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 april, 17:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 april, 18:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 april, 19:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 april, 20:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 april, 00:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 april, 01:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 april, 02:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 april, 05:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 april, 07:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 april, 08:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 april, 09:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar