Nymåne augusti 2027

Klockslag för nymåne augusti 2027 i större städer världen över följer här nedan.

2 augusti, 03:06 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 augusti, 04:06 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 augusti, 05:06 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 augusti, 06:06 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 augusti, 07:06 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 augusti, 11:06 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 augusti, 12:06 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 augusti, 13:06 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

2 augusti, 15:36 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

2 augusti, 18:06 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

2 augusti, 19:06 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

2 augusti, 20:06 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

31 augusti, 10:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 augusti, 11:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 augusti, 12:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

31 augusti, 13:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

31 augusti, 14:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

31 augusti, 18:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

31 augusti, 19:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

31 augusti, 20:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

31 augusti, 23:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 september, 01:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 september, 02:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 september, 03:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar