Nymåne mars 2027

Nymåne mars 2027 blir som fullast kl. 10:31 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 402 628 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2027 i större städer världen över följer här nedan.

8 mars, 01:31 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 mars, 02:31 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 mars, 03:31 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 mars, 04:31 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 mars, 06:31 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 mars, 09:31 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 mars, 10:31 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 mars, 11:31 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 mars, 15:01 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 mars, 17:31 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 mars, 18:31 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 mars, 20:31 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar