Nymåne augusti 2029

Nymåne augusti 2029 blir som fullast kl. 03:57 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 384 537 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2029 i större städer världen över följer här nedan.

9 augusti, 18:57 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 augusti, 19:57 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 augusti, 20:57 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 augusti, 21:57 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 augusti, 22:57 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 augusti, 02:57 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 augusti, 03:57 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 augusti, 04:57 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 augusti, 07:27 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 augusti, 09:57 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 augusti, 10:57 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 augusti, 11:57 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar