Nymåne september 2029

Nymåne september 2029 blir som fullast kl. 12:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 371 725 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2029 i större städer världen över följer här nedan.

8 september, 03:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 september, 04:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 september, 05:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 september, 06:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 september, 07:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 september, 11:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 september, 12:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 september, 13:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 september, 16:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 september, 18:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 september, 19:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 september, 20:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar