Nymåne maj 2031

Nymåne maj 2031 blir som fullast kl. 09:20 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 391 675 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2031 i större städer världen över följer här nedan.

21 maj, 00:20 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 maj, 01:20 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 maj, 02:20 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

21 maj, 03:20 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

21 maj, 04:20 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 maj, 08:20 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 maj, 09:20 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 maj, 10:20 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 maj, 12:50 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 maj, 15:20 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 maj, 16:20 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 maj, 17:20 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar