Nymåne mars 2032

Nymåne mars 2032 blir som fullast kl. 17:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 545 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2032 i större städer världen över följer här nedan.

11 mars, 08:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 mars, 09:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 mars, 10:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 mars, 11:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 mars, 13:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 mars, 16:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 mars, 17:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 mars, 18:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 mars, 21:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

12 mars, 00:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

12 mars, 01:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

12 mars, 03:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar