Nymåne augusti 2034

Nymåne augusti 2034 blir som fullast kl. 05:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 372 693 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2034 i större städer världen över följer här nedan.

13 augusti, 20:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 augusti, 21:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 augusti, 22:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

13 augusti, 23:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 augusti, 00:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 augusti, 04:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 augusti, 05:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 augusti, 06:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 augusti, 09:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 augusti, 11:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 augusti, 12:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 augusti, 13:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar