Nymåne april 2035

Nymåne april 2035 blir som fullast kl. 13:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 377 527 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne april 2035 i större städer världen över följer här nedan.

8 april, 04:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 april, 05:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 april, 06:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 april, 07:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 april, 08:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 april, 12:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 april, 13:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 april, 14:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 april, 16:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 april, 19:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 april, 20:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 april, 21:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar