Nymåne februari 2041

Nymåne februari 2041 blir som fullast kl. 06:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 900 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2041 i större städer världen över följer här nedan.

31 januari, 21:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 januari, 22:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 januari, 23:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

1 februari, 00:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 februari, 02:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 februari, 05:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 februari, 06:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 februari, 07:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 februari, 11:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 februari, 13:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 februari, 14:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 februari, 16:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar