Nymåne juli 2041

Nymåne juli 2041 blir som fullast kl. 02:04 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 711 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2041 i större städer världen över följer här nedan.

27 juli, 17:04 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 juli, 18:04 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 juli, 19:04 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 juli, 20:04 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

27 juli, 22:04 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 juli, 01:04 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 juli, 02:04 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 juli, 03:04 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 juli, 06:34 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 juli, 09:04 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 juli, 10:04 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 juli, 12:04 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar